Feedback - Gardening Forums

Forum messed up again

We want to hear from you. Share your feedback and tell us what’s on your mind.

Forum messed up again

Postby davefrombc » Feb 17, 2012 11:30 am

Whatever was done to the forum layout , it messed it up.. Now I am getting areas covered by other data boxes ( can't tell you the proper terms). It may have something to do with the PHP warning up top on a missing file or directory.
BC Fraser Valley zone 7/8
User avatar
davefrombc
 
Posts: 1269
Joined: Dec 05, 2008 5:38 pm
Location: Fraser Valley, BC

Re: Forum messed up again

Postby Smitty » Feb 17, 2012 11:38 am

it was doing that here yesterday but not today.

and while we are on subject....cannot delete my pm's...the part of box with the GO licker is hidden under ads
""Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s about learning to dance in the rain."
Smitty BBS :-)
User avatar
Smitty
 
Posts: 5299
Joined: Jun 11, 2008 2:07 pm
Location: manitoba zone3

Re: Forum messed up again

Postby davefrombc » Feb 17, 2012 11:48 am

Same problems here Smitty , we are getting areas covered by other areas. It appears to be all in a vertical direction , so I'm pretty sure it has to do with the error the debug shows on line 11.. Hopefully admin will get it straightened out shortly .
BC Fraser Valley zone 7/8
User avatar
davefrombc
 
Posts: 1269
Joined: Dec 05, 2008 5:38 pm
Location: Fraser Valley, BC

Re: Forum messed up again

Postby B_BQ » Feb 17, 2012 12:56 pm

It does seem slower to me the last couple of days.
Smilies are still vertical.

I'm not getting noteys all the time either.

I have a sentence at the very top of the page, over Canadian Gardening, that says:

"(phpBB Debug) PHP Warning: in file/data/www/vhosts/wcm-frontends/html/cg/common.inc.php on line 11: session_start() (function.session.start): open(/tmp/session/cg/sess_p3oitkob444fqran669c6pu4, O_RDWR) failed: No such file or directory (2)"

I wonder what that means!

~BBQ
Zone 5b
South/Central Ontario

Every day may not be good, but there's something good in every day
~ Author Unknown
User avatar
B_BQ
 
Posts: 6854
Joined: Nov 14, 2006 1:59 pm
Location: Bay of Quinte, SE Ontario Zone 5a/b

Re: Forum messed up again

Postby davefrombc » Feb 17, 2012 4:08 pm

PHP error warning is gone and all working right again .. Thanks Admin.
The forum is slow loading , but that might be from the load on the servers CG uses for the forum.. If the server is heavily loaded with traffic , it will slow down. There isn't much the admin can do about that unless CG gives them faster and more capable servers; and I doubt that will happen in these economic times hosting a free forum.
BC Fraser Valley zone 7/8
User avatar
davefrombc
 
Posts: 1269
Joined: Dec 05, 2008 5:38 pm
Location: Fraser Valley, BC


Return to Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Follow Style At Home Online

Facebook Activity

Contests

Latest Contests

more contests